SERVICII Administrare Imobile

Servicii CENZORAT

Societatea noastra furnizeaza servicii de cenzorat pentru toate asociatiile de proprietari din Bucuresti si imprejurimi

Pe langa activitatea de expertiza contabila, ofera, la cerere, si servicii de cenzorat lunar pentru asociatii de proprietari si pentru asociatii de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari conform legii cu personal calificat / experti CECCAR

A. CENZORAT LUNAR ASOCIATII PROPRIETARI

– Verificarea modului de inregistrare contabila a documentelor in partida simpla ;
– Destinatia sumelor incasate ;
– Destinatia platilor efectuate ;
– Verificarea lunara a listei de incasare a cotelor de intretinere ;
– Verificarea actelor de gestiune si evidentei contabile, precum si a corectitudinii modului de repartizare a cheltuielilor ;
– Verificarea modului de efectuare a platilor catre bugetul de stat ;
– Verificarea situatiei fondurilor de rulment/reparatii/special ;
– Verificarea introducerii eronate a unor sume la plata, sume ce nu au acoperire in facturi si documente legal emise ;
– Verificarea echilibrului financiar al asociatiei ;
– Intocmirea de rapoarte lunare asupra activitatii si gestiunii asociatiei, cu masurile adecvate ce se impun a fi luate.

B. VERIFICARI CONTABILE PENTRU PERIOADE DEFINITE DE TIMP

– Preluarea spre verificare a intregii evidente contabile pentru perioada de timp stabilita prin contract, finalitatea verificarii concretizandu-se prin prin elaborarea unui raport general al intregii perioade, raport ce evidentiaza aspectele constatate, individual / fiecare luna verificata .

Administrare FINANCIARA

SERVICII ADMINISTRARE IMOBILE – administrare financiara, tehnica, consultanta. Intocmirea listelor lunare de plata si pastrarea evidentelor contabile.

Administrare TEHNICA

Monitorizarea periodica a tuturor partilor comune ale imobilului si intocmirea de rapoarte. Supravegherea si receptia lucrarilor de reparatii

Asistenta. Consultanta

Asistenta in recuperarea restantelor de la proprietari. Asistenta in recupararea sumelor datorate de fostii administratori. Consultanta imobiliara

10,000+

Apartamente in administrare

10+

Ani de Experienta

24/7

Suport Administrare Online

350 Lei

Pachet Servicii Contabile

Suport. Incredere. Transparenta

Echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va oferi siguranta si confortul de care aveti nevoie. Este formata din profesionisti cu experienta in domeniu, aspect care garanteaza calitatea serviciilor oferite si confera siguranta sumelor gestionate.

Servicii Administrare

PACHET COMPLET DE SERVICII ADMINISTRARE IMOBILE – administrare financiara, tehnica, consultanta.

Suport Administrare

Vizualizarea in timp real a situatiei financiar contabile pentru asociatii. Stim ca timpul este important pentru Dumneavoastra!

Contabilitate 350 RON

Pregatiti pentru CONFORTUL si LINISTEA DUMNEAVOASTRA – costuri si raportari corecte, in conformitate cu legile in vigoare.

Scurta Descriere

CORAL POWER TEAM srl, va ofera servicii profesionale de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari / locatari, complexe rezidentiale, vile si apartamente, cladiri de birouri), de management al proprietatii, management financiar – contabil, precum si alte servicii complementare sau conexe (colectare chirii, transformare in persoana juridica nonprofit).

CORAL POWER TEAM srl – firma de administrare imobile indruma desfasurarea activitatii asociatiilor de proprietari / locatari , potrivit legislatiei in vigoare.

Seriozitate
Incredere

Coral Power Team -Administrare Imobile

Pastram confidentialitatea datelor dumneavostra.
Apreciem timpul si increderea pe care ni le acordati!