SERVICII Administrare Imobile

Administrare financiar-contabila imobile
Servicii de Cenzorat
Administrare tehnica imobile
Asistenta si consultanta imobile
Efectuarea formalitatilor necesare in perfectarea contractelor cu furnizorii seviciilor necesare pentru exploatarea si intretinerea imobilelor, cladirilor (inclusiv instalatiile si echipamentele aflate in proprietate comuna)

Angajarea si urmarirea realizarii contractelor cu persoane fizice sau juridice pentru: reparatii, inchirierea unor spatii sau a unor elemente din proprietatea comuna, activitati sociale, etc.

Controlul personalului angajat de asociatie pentru curatenie si/sau pentru alte activitati, cu privire la indeplinirea obligatiilor contractuale si in caz de incalcare a acestora, sesizarea Presedintelui asociatiei de proprietari / locatari

Administrare FINANCIARA

SERVICII ADMINISTRARE IMOBILE – administrare financiara, tehnica, consultanta. Intocmirea listelor lunare de plata si pastrarea evidentelor contabile.

Servicii CENZORAT

Societatea noastra furnizeaza servicii de cenzorat pentru toate asociatiile de proprietari din Bucuresti si imprejurimi

Administrare TEHNICA

Monitorizarea periodica a tuturor partilor comune ale imobilului si intocmirea de rapoarte. Supravegherea si receptia lucrarilor de reparatii

Asistenta. Consultanta

Asistenta in recuperarea restantelor de la proprietari. Asistenta in recupararea sumelor datorate de fostii administratori. Consultanta imobiliara

10,000+

Apartamente in administrare

10+

Ani de Experienta

24/7

Suport Administrare Online

350 Lei

Pachet Servicii Contabile

Suport. Incredere. Transparenta

Echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va oferi siguranta si confortul de care aveti nevoie. Este formata din profesionisti cu experienta in domeniu, aspect care garanteaza calitatea serviciilor oferite si confera siguranta sumelor gestionate.

Servicii Administrare

PACHET COMPLET DE SERVICII ADMINISTRARE IMOBILE – administrare financiara, tehnica, consultanta.

Suport Administrare

Vizualizarea in timp real a situatiei financiar contabile pentru asociatii. Stim ca timpul este important pentru Dumneavoastra!

Contabilitate 350 RON

Pregatiti pentru CONFORTUL si LINISTEA DUMNEAVOASTRA – costuri si raportari corecte, in conformitate cu legile in vigoare.

Scurta Descriere

CORAL POWER TEAM srl, va ofera servicii profesionale de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari / locatari, complexe rezidentiale, vile si apartamente, cladiri de birouri), de management al proprietatii, management financiar – contabil, precum si alte servicii complementare sau conexe (colectare chirii, transformare in persoana juridica nonprofit).

CORAL POWER TEAM srl – firma de administrare imobile indruma desfasurarea activitatii asociatiilor de proprietari / locatari , potrivit legislatiei in vigoare.

Seriozitate
Incredere

Coral Power Team -Administrare Imobile

Pastram confidentialitatea datelor dumneavostra.
Apreciem timpul si increderea pe care ni le acordati!